BOLTON BOUW | GROENENDIJK TE WOERDEN

Verbouwing en uitbreiding van het kantoor/-bedrijfspand voor Groenendijk Bedrijfskleding te Woerden.

In opdracht van Bolton Bouw Woerden.

Bijzonder aan dit project was de gevel die achter de houten constructie van binnenuit is gemonteerd.
Deze gevel is in samenwerking met Promad bv. Oudewater ontworpen, vooral de juiste afwatering is hierin bepalend geweest.
De overige kozijnen zijn afgestemd op de bestaande kozijnen zodat er geen wezenlijk verschil in de uitstraling zal ontstaan.
De nieuwe vliesgevel is qua indeling in overleg met de opdrachtgever nog verder uitgewerkt om aan het gewenste beeld te kunnen voldoen.
Het gebruik van de verschillende Schüco systemen hebben het mogelijk gemaakt om dit project op deze manier en samenwerking te realiseren.

ENKELE OPDRACHTGEVERS

Sluit Menu