Over Derks & zn.

Betrokkenheid
als filosofie

Natuurlijk koppelen wij bij Derks & zn vakmanschap aan kwaliteit. Maar wij gaan liever een stapje verder.

Het domweg uitvoeren van opdrachten past niet in onze filosofie. Wij willen namelijk graag, in een zo vroeg mogelijk stadium, met u meedenken, zodat wij onze ervaring kunnen inbrengen om zo samen met u het beste resultaat neer te zetten.

Dit is een aanpak die perfect past in het hedendaagse bouwen. Want meer en meer zien we dat constructieve elementen op een esthetisch verantwoorde manier worden aangewend.

Juist deze ontwikkeling vraagt om een creatieve vertaalslag van basisidee naar een verantwoord technisch ontwerp.

Wij durven gerust te stellen dat Derks & zn zich hier nadrukkelijk onderscheidt van haar concurrenten en u zeer belangrijke toegevoegde waarde te bieden heeft.

Staal en aluminium constructies vormen al jaren de fundamenten van ons bedrijf. Stevige fundamenten waarop wij vol vertrouwen blijven voortbouwen aan onze toekomst.

Want niet alleen zijn dit stuk voor stuk geweldige materialen om mee te werken, ze zijn ook niet meer weg te denken uit het moderne bouwen.

Of het nu gaat om het zwaardere constructiewerk of om het aanbrengen van architectonische details. Zowel bij kleinschalige renovatiewerkzaamheden of forse nieuwbouwprojecten.

Innovatie en
vakmanschap

Zijn jullie bezig met een project of sta je voor een uitdaging en kan je onze expertise gebruiken? Kom dan met ons in contact!
    ENKELE OPDRACHTGEVERS

    kondorwessels
    mercury engineering logo
    van der Windt
    ERA logo